fredag 11 september 2009

En liten puss kanske?



För en gammal stofil som mig själv, som år 2009 fortfarande inte laddat ner en låt, är det kul när man hittar små smakprov.
KISS kommande platta "Sonic boom" har överlag fått väldigt positiva recensioner från större media som Classic Rock, Bravewords och Metal Hammer, vilket lovar gott, men som även väckt misstänksamhet från undertecknad. Kan det verkligen låta så bra om KISS 2009?
Tja, ska man döma efter de korta smakprov av hela albumet, som för en stund låg ute på tyska JPC, så får jag nog istämma i hyllningskören. Förvånanvärt fräscht med en särdeles fin blandning av bandets 70-och 80-tal. Varför lät inte "Psycho circus" så här kul?
Säg vad man vill om sättningen Stanley, Simmons, Singer och Thayer, men så här bra har bandet faktiskt inte låtit sedan mitten av 80-talet.

Döm själva genom att lyssna på det 30 sekunder långa klippet här ovanför.

/Niclas Müller-Hansen

fredag 4 september 2009

Tidernas snyggaste skivomslag? Del 7

Ärligt talat. Är Europe seriösa när dom väljer detta omslaget till sin nya platta "Last Look at Eden"? Anledningen till att jag inte kommenterat detta tidigare är att jag inte trott att det är det slutglitliga omslaget men det verkar ju inte bättre än att det är det...
Frågan är; vad föreställer motivet?


/Ulf Classon

tisdag 1 september 2009

Antagligen årets bästa intervju!

Vissa lyckas verkligen få till det riktiga scoopet. Nyligen publicerade sidan thepantaloon.com en oerhört underhållande och djuplodande intervju med Buzz Goldman, Poisonsångaren Bret Michaels peruk. Det är texter som denna som kan förgylla en hel dag, ja rent av hela veckan.
Läs och njut av citat som exempelvis detta:
Buzz: "Well, C.C. caught on to the relationship I had with Bret, and he was always calling me Yoko Michaels and Groupie Toupie. I wanted to kill the son of a bitch."
Komedi på hög nivå!

Läs mer på:
The Pantaloon

/Niclas Müller-Hansen