onsdag 2 februari 2011

Close-Up ger sig ut i etern!Close-Up Magazine ger sig nu på radion och detta sker via hårdrockens svar på Mix Megapol, nämligen Bandit Rock. Dock kan ju den eminenta tidningen kanske styra upp detta haveri till hårdrocksradio.

Saxat från Musikindustrin.se:

"Den svenska radiostationen Bandit Rock och hårdrockstidningen gör gemensak sak. På tisdag är det premiär för det nya radioprogrammet Close-Up som kommer att sändas två timmar varje vecka.
Close-Up Magazine är Skandinaviens äldsta hårdrocktidning och har sedan starten 1991 fokuserat helt på metal, hardcore, punk, industri och goth. I samband med årets tjugoårsjubileum börjar tidningen nu producera och sända ett eget program på Bandit Rock.
Programledare blir Nikki Wicked, känd som trummis i Crucified Barbara och tidigare värd för metalprogrammet Fuzz på MTV.
– Close-Up gör allt med passion för musiken. Det gillar vi. De ligger allltid i framkant så det kändes självklart att ge Close-Up ett eget program på Bandit. Vi kan förvänta oss massor med grym musik blandat med innehåll från tidningen, säger Bandit Rocks programchef Mattias Arwidson.
– Genom vårt samarbete med Bandit Rock är cirkeln sluten, säger Close-Ups chefredaktör Robban Becirovic. Tidningen föddes ur det populära radioprogrammet Power Hour i Norrköpings lokalradio i slutet av åttiotalet. Det känns grymt spännande att fira Close-Ups tjugoårsjubileum genom att vara tillbaka i etern och presentera Sveriges hårdaste radioprogram."

/Niclas