tisdag 21 maj 2013

Pray For The King debuterar första låten!Västkustens PFTK, som bl a består av Emil Agrell och Alexander Buhaj (fd Demise of an Era) la idag upp första smakprovet från vad som komma skall.
Jag drog iväg tre snabba frågor till basisten Emil.

Vilka är Pray For The King?

Emil: När jag och sångaren Alexander Buhaj lämnade Demise Of An Era, tyckte vi att vi kunde starta ett nytt band och spela hårdare musik där man får ut all aggressivitet. Vi letade medlemmar och snart så kom vår gode vän Robin Andersson med på gitarr, men med vår musik så funkar det inte med enstämmig gitarr så strax så kom även Gabriel Karlsson med på gitarr! Just nu letar vi fortfarande efter en trummis. Vi själva kallar oss för ett deathcoreband, men genresätta är något lyssnaren får göra själv.

Hur skulle ni beskriva låten "Temptress"?

Emil: Jag och Alexander brukar vanligtvis skriva låtar ihop, men detta är förmodligen den enda låten som kommer vara med på EPn, som endast är skriven utav Alex (textmässigt). Alex säger att låten handlar om ett förhållande som går snett, hur dåligt man kan bli behandlad utan att man märker det och när man väl märker det så är man längst ner på botten.

Vad är nästa steg för bandet?

Emil: Nästa steg skulle jag säga är att hitta en trummis för att sedan kunna ta oss utanför studion! Vi kommer att åka ut och spela så fort vi har hittat en trummis som passar för bandet.

/Niclas

Inga kommentarer: