tisdag 4 december 2012

Nytt i brevlådan!Så landade då den här lilla bortglömda pärlan i brevlådan. Uncle Sam finns, så vitt jag vet, inte längre. Det här var debuten och den såg dagens ljus 1987. Slutet närmade sig så sakta för neonljusen och glittret i Hollywood. Guns N´Roses was the new black och Uncle Sam nådde tyvärr aldrig ut till någon större publik.
Polaren köpte plattan, troligtvis på Skiv City i Helsingborg, efter att ha läst en kortare artikel i husbibeln Kerrang. Dessutom var det originalutgåvan med det ocensurerade omslaget, så lyckan var total för två 16-åriga killar som klottrade ner sina skolböcker med citat som "Born to lose" och Live fast die young".
Idag hade man givetvis aldrig kunna ge ut en skiva med ett omslag som visar ett välansat sköte och tur är kanske det, vem vet? Det här är "Smell the glove" upphöjt till tio, om ni förstår vad jag menar?
Hur låter det då? Jo, det svänger ganska bra. Här finns influenser från The Misfits, Alice Cooper och och allsköns rockandrollpunk. Med andra ord en perfekt partyplatta.
Det visade sig även att denna återutgivning bjuder på två bonusspår i form av "Steppin´ stone" och "Train kept a´rollin".
87, 87 var har du tagit vägen nu!/Niclas

2 kommentarer:

Anonym sa...

änglavax.

Metal Shrine sa...

Ok. Kunde svurit på att det var Skiv City.