måndag 1 december 2014

Recension

Within Temptation

"Let us burn" DVD

Holländska Within Temptation med sångerskan Sharon den Adel i spetsen får väl ses som tulpanlandets största musikexport. Ett populärt band, som dock inte gjort några avtryck i undertecknads liv. 
"Let us burn" är en storslagen sak med två filmade livegig från Antwerpen respektive Amsterdam på en DVD, samt samma konserter på två CD. Mustigt så det förslår. 
Konserten från Antwerpen, kallad "Elements" är en tillställning där det inte sparats på krutet. Filmad i en fullsatt, stor arena och snygg som attan, är det säkerligen en våt dröm för bandets fans. En orkester är med och ger det där extra kompet och scenen bjuder på en mäktigt snygg inramning. 
Det går absolut inte att klaga på just inramningen, men det blir aldrig "farligt". Det hela tuffar på med den ena majestätiska låten efter den andra, det bjuds på klädbyten och danserskor och till slut måste jag säga att jag mest sitter och smågäspar och undrar hur mycket hela bygget kostat?
Det andra giget, "Hydra" är mer av en klassisk hårdrockskonsert, även om denna aldrig heller blir riktigt spännande. Filmad i Amsterdam och precis som i fallet med den förra, är inramningen åter av det riktigt snygga slaget och det är helt klart ställt utom några som helst tvivel, att det går bra för bandet, åtminstone i Europa. 
Sharon har en bra röst, dock lite tunn på sina ställen och bandet är kompetent, men i mina ögon blir det mycket showande och ganska lite djup. Det lyfter aldrig riktigt, hur snyggt det än är. Dock kan jag tänka mig att varenda Within Temptation-fan världen över, gör i brallan av glädje. 

/Niclas Müller-Hansen

3 kommentarer:

Tony Stark sa...

You are writing some interesting and Best content I also bookmark this URL...You guys are writing some Amazing tips. This article really helped me a lot. Thanks for sharing this. Totally Awesome Post Please Keep Posting Regularly... you are totally awesome...
NORTON TECH SUPPORT
HP PRINTER SUPPORT
BROTHER PRINTER SUPPORT

Safa Sadat sa...

Hej Alla, jag heter Safa El Sadat, jag är gift i 20 år med min man och vi har två son, äldste en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket, men det kommer till en punkt när han deltar i affärer med en kvinna som är hennes medarbetare. Jag har aldrig föreställt mig det, men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, mina sena arbeten fick mig att tänka på frågan, även vid mitt 20-års bröllopsdag i mars håller jag mig borta från sex när vi lovar att göra det på bröllopet årsdag, 15 dagar före bröllopsdagen erkände han det ja, han hade sex med sin kollega.
Han tog med henne i min säng när jag var ute och arbetade, det betyder att mina känslor var helt värdefulla mot honom. Mitt mentala tillstånd är fullt av plågor, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan. Den här kvinnan var i full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig att hitta en bra stavningskastare, först och främst trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen, men jag måste försöka tills jag kom över PROPHET NOSA UGO-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex-tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen och göra människor glada i deras förhållande och några andra historier om andlig sjukdom och mer.
Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom 7 dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara som ett mirakel för mig, är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och han är nu kär i mig som aldrig tidigare.
Har du behov av hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, fru, pojkvän, flickvän, vinnande av lotterier, växtbaserad botemedel mot sjukdom, hiv, sjukdomar, astma, artrit, fybroid, stroke eller någon form av sjukdom, andligt problem , Jobbsökande, tittare som läser mitt inlägg som behöver hjälp när det gäller några livsutmaningar borde kontakta PROPHET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde.

E-post: nosaugotemple@gmail.com
WhatsApp: +34631686040

USA Tour packages sa...

Amazing blog
If you looking for tour packages, then I want to introduce about to Get the best exclusive World Tour Packages at Smart Travel Fair. Enjoy International Tour Packages from USA Tour Packages,California ,San Francisco,and los angeles at affordable prices. Call us @ +1 (888) 362-2444.