torsdag 24 januari 2013

Omslag och pressrelease för böcker om KISS och Iron Maiden!Hårdrocksgiganterna KISS kommer till Sverige för två spelningar i juni – på Friends Arena och Sweden Rock. Royal Group of Entertainmen thyllar detta ikoniska band med nya boken, Hotter Than Hell.
KISS chockerade publiken på 70-talet med sitt karakteristiska smink, scenkläder och pyroteknik. Efter nära 40 år och över 100 miljoner sålda album säljer de fortfarande ut arenor världen över.
Nu tar de sin Monster Tour 2013 till Sverigen för två spelningar. Den 1 juni spelar de på Fiends Arena och den 6 juni på Sweden Rock. Med sig i sminklådan har de sitt hyllade album, Monster.
I ”Hotter Than Hell” berättas om starten i New York under tidigt 70-tal, vidare mot det stora genombrottet och hur bandet ser ut idag.
Rikt illustrerad med över 100 unika bilder på KISS, främst från deras glansdagar på 70-talet.
164 sidor med svensk text.Iron Maiden kommer tillbaka till Sverige i sommar. Inte bara en, utan två gånger. I vår släpper Royal Group of Entertainment boken, The Beast, fylld med otroliga bilder på ett av världens största hårdrocksband. 
Iron Maiden är populärare än någonsin. Inte minst i Sverige där de välkomnats med öppna armar sedan tidigt 80-tal. I sommar står de legendariska brittiska hårdrocksbandet på svensk scen igen. Biljetterna till konserten på nya Friends Arena i Stockholm den 13 juli sålde slut på rekordtid. Trycket var så pass stort att ännu en spelning görs på Malmö Stadion den 10 juli. 
Denna rikt illustrerade bok visar på en imponerande karriär från sent 70-tal till dags datum med aktuella Maiden England European Tour. Läs om arbetet med klassiska album som The number of the beast och Piece of mind. Innehåller också kapitel om klassiska turnéer, medlemsbyten och självklart Eddie. Även bilder från senaste turnén.

Båda böckerna finns i handeln den 17:e maj.

/Niclas

Inga kommentarer: