onsdag 28 augusti 2013

Partaj.


Acdcmachine kommer lördagen den 2 november 2013 anordna ett specialarrangemang i samarbete med AC/DC THE WINE: HIGHWAY TO HELLOWEEN.

Platsen är Bryggarsalen, Stockholm. Tid: 16.00-01.00.

Evenemanget anordnas för att bjuda medlemmar och läsare av websidan Acdcmachine.com, dess Facebooksida samt andra AC/DC-fans på en festkväll med AC/DC-guldkant.
Spikade aktiviteter för dagen är som följer:

Livemusik: Acdcmachine har valt ut band som förvaltar arvet efter AC/DC på bästa sätt, och vi har glädjen att presentera: Thundermother, Dynamite + support.
Fotoutställning: Det kommer att finnas en fotoutställning med fokus på bandets tidiga epok med sångaren Bon Scott. Flera av bilderna har aldrig tidigare visats. Foton kommer även att finnas till försäljning under kvällen.
AC/DC-tävling med fina priser.
AC/DC-bildspel visas på storbildsduk på scenen.
Kändis-DJ:er: Vid skivspelarna kommer särskilt inbjudna skivvändare att stå under kvällen och spela det mesta och bästa av AC/DC och relaterad musik.
Mat och dryck: Bryggarsalen kommer servera mat med Australiensiskt tema. Baren kommer att servera AC/DC THE WINE samt AC/DC THE BEER.
Försäljning: Tröjor och fotografier med AC/DC kommer att finnas till försäljning.

Entréavgiften är på 300 kronor och täcker grundläggande kostnader. Biljettförsäljningen sköts via biljettjänsten Tickster.

Acdcmachine är Sveriges enda organiserade intresseförening för AC/DC. Föreningen arrangerar konserter, utställningar och andra evenemang med AC/DC-tema. Vårt mål är att skapa en gemenskaphet sinsemellan AC/DC fans främst i Sverige.
Varje år arrangerar vi evenemang med AC/DC i guldkant, i år är det vårt fjärde år i rad där vi räknar med att kunna förgylla en kväll för runt 300 liksinnade hårdrockare.
Acdcmachine samarbetar med AC/DC the wine, Tickster, Sony music, Kool Kat klubb med flera. Kontaktpersoner Johan Kreku (johan.kreku@acdcmachine.com)
Rikard Svärd (rikard.svard@acdcmachine.com)
Fredrik Sixtensson (fredrik.sixtensson@acdcmachine.com)

/Niclas

Inga kommentarer: