onsdag 17 december 2008

Whole lotta Zep!

Den stora frågan är om Led Zeppelin ska ge sig ut på vägarna utan Robert Plant? Mängder med rykten florerar på nätet och i tidningarna och de olika förslagen på vem som skulle kunna komma att greppa mikrofonen, är många. Senaste budet är väl sångaren i Alter Bridge.
Om de (Page, Jones och Bonham jr) skulle ge sig ut på vägarna så får man ju i varje fall hoppas att de har den goda smaken att kalla bandet för något annat än Led Zeppelin. Men vem vet? Dock sa Page nyligen att bandet inte skulle gå under Led Zeppelin och då får man ju hoppas att den gråhåriga gitarristen har tagit sitt förnuft till fånga.
Hur som haver. Den eminenta tidningen Goldmine har pratat med tre personer som alla på ett eller annat sätt bidragit till det klassiska Zeppelin-soundet. Eddie Kramer, Andy Johns och Ron Nevison får uttala sig om de album de jobbade med och det hela är en mycket intressant och givande läsning. Dessutom bjuds det på en alldeles förträffligt cool bild på herr Plant med ölflaska och cigg i ena handen och en vit duva i den andra. Kan ju inte bli mer rock and roll än så.

Läs mer
HÄR.

/Niclas Müller-Hansen

Inga kommentarer: