onsdag 13 mars 2013

Vad händer?

Ja, det är den stora frågan. Flera intervjuer har gjorts och en del är planerade att göras. Psychopunch är ett trevligt litet band från Västerås och jag tog mig ett litet snack med dem för en tid sedan.
I måndags ringde självaste David Coverdale upp och berättade vad som händer i Whitesnakelägret. Väldigt kul.
Jag har snackat med Nicke Borg, Martin i Hardcore Superstar och Amaranthe på Rocket Radio 95.3 FM. Trevliga snack om allt möjligt, men dessa kommer jag inte skriva ut. Amaranthe gjorde jag dock en egen intervju med några dagar efter. 
Jag sänder på fredagar kl. 16-18 och man kan även lyssna på nätet här http://www.narradio.se/webbradio.php Nu på fredag kommer jag tjata lite tillsammans med Rebell Robert, legenden från tunnelbanan.
På fredag ska jag även hinna med att sitta med Airbourne då de gästar stan i promosyfte. Nya plattan svänger ganska bra.
Förutom allt det här så har jag börjat skriva för en väldigt stor tidning och så här långt gjort intervjuer med Killswitch Engage och Manowar. Jag återkommer längre fram med mer detaljer.

/Niclas

7 kommentarer:

Uffe Classon sa...

Va faen! Har du redan fått nya plattan med Airbourne?!!!!

Metal Shrine sa...

En omastrad version. Inte du?

Uffe Classon sa...

Nej sådant har inte jag tillgång till längre. Fast jag vet inte om jag hade vleat höra den omastrad första gången jag hör den. :)

Metal Shrine sa...

Har du slutat skriva eller vad? Tror inte man hör ngn större skillnad faktiskt. Lät helt ok.

Uffe Classon sa...

Nej men jag har dragit ner på skrivandet plus att det känns omöjligt och få något annat än nedladdninsgbara filer numera vilket gör att jag trönnat en aning...

Metal Shrine sa...

I hear ya! Jag har i stort sett lagt ner det där med skivrecar. Sitta och lyssna på datorn är inte min grej. Jag vill ha riktiga skivor, inte ettor och nollor. Synd att du tröttnat för jag har alltid gillat ditt skrivande.

Uffe Classon sa...

Jag recenserar fortfarande, mest för att jag altid vill ha ny musik, men inte alls i samma mängd som förut. Fast det är rätt skönt, nu hinner jag ju lyssna på det jag köper också. :)