måndag 4 november 2013

Rock Science slår sig ihop med Motörhead.
Pressrelease:

"Rock Science och Motörhead har gått samman för att skapa det första spelet någonsin om det ikoniska rockbandets historia. Motörhead är ett av världens hårdaste rockband och förevigas nu med ett spel som inte blundar för något. Upplev riffen, volymen, spriten, plattorna, låtarna, bråken, festerna och mycket, mycket mer. Djupdyk i Motörheads historia och berätta för polarna att du är en “Motörhead Scientist”. 
Motörhead-spelet innehåller 1.600 frågor som tar dig från Lemmys första staplande steg inom rock 'n' roll-världen till det monster som Motörhead är idag. Forskningsteamet på Rock Science består av dedikerade Motörhead-fans vars mål genom hela utvecklingsfasen har varit glasklart: att skapa ett spel som till 100% andas Motörhead. 

”Vi gjorde allt enligt regelboken: korkade upp, höjde volymen till 11 och körde tills strömmen gick. Nu är det er tur att testa skiten!” -Alex Becker, Rock Science Brand Manager 

Visste du att Lemmy bar instrument och förstärkare åt Jimi Hendrix, såg The Beatles på Cavern Club och fastnade för rock ‘n’ roll när han såg Cliff Richard omringad av tjejer på TV? Vet du hur han bildade den explosiva och långlivade trion med Phil Campbell och Mikkey Dee? 

“A zero bullshit game straight to the core of rock ‘n’ roll” –Motörhead 

Motörhead-spelet är en officiell Motörhead produkt som osar kortspel, bärs och rock n’ roll. Spelplanen, spelpjäserna, betting-markerna och frågekorten kommer garanterat sporra alla rockers att lyfta tärningen och slå ett slag för sin passion. Är du ett äkta Motörhead-fan? Det här spelet skiljer agnarna från vetet. Born to Lose, Live to Win!"

Mer info HÄR

/Niclas

Inga kommentarer: