tisdag 29 maj 2012

Slutet för Queensrÿche?


Efter galenskapen kring Operation Knifecrime i Sydamerika känns det som att bildandet av Rising West knappast löser problemen mellan Geoff Tate och de andra medlemmarna.
Tate har ju i intervjuer rackat ner på fantastiska album som "Rage for order" och "Empire" och att de andra medlemmarna nu bildar ett band som ska spela de "klassiska" låtarna visar väl än mer att allt inte står rätt till i Queensrÿcheland, men det har det å andra sidan inte gjort sedan "Promised land" såg dagens ljus.
Jag har träffat och intervjuat både tate och Rockenfield och de har alltid verkat okomplicerade och med fötterna på jorden, men det är ju ingen garanti för att ett band ska fungera. Tates soloplatta var fullkomligt värdelös och att frun sköter bandets management kanske inte alltid är så bra. Verkligen synd på ett band som en gång i tiden var överjävligt bra och stora personliga favoriter. Men men, den som lever får se. Kanske blir allt detta en spark i arslet på samtliga medlemmar och 2013 prånglar de ut den där plattan som alla väntat på sedan "Empire"?

/Niclas

Inga kommentarer: