torsdag 28 juni 2012

Rock Science ger ut nytt spel!Folket bakom det populära spelet Rock Science har slagit ihop sina påsar med självaste Marshall. Nu blir det "one louder" på riktigt.

"Rock Science gör Hyllningsspel till Marshall.
Rock Science, århundradets rockspel, slår sig ihop med Marshall Amps för att göra ett brädspel som hyllar dess historia och "50 years of loud". De senaste uppdateringarna om utvecklingen hittas på www.marshallgame.com
Var med i utvecklingen av Marshallspelet! På hemsidan samlar vi de bästa historierna, myterna, citaten och faktan. Marshallfans kan rösta på vad de vill se i spelet, och skicka in sina egna triviafrågor och få dem tryckta i spelet. För de som vill engagera sig mer finns även guider och tips på hur man skriver frågor.
Rock Science – århundradets rockspel Rock Science är ett nytt brädspel som släpptes i december 2011. Det är gjort av rockers, för rockers och handlar helt och hållet om rock- och metalkunskap. Målet var att göra alla rockers heta argumentationer om musik på puben till ett spel som levererar unik underhållning och håller länge.
Marshallspelet kommer att släppas under 2012."

/Niclas

Inga kommentarer: