tisdag 1 november 2011

Alla vill ha vin!Ja jisses...


"Sommarens succévin Sweden Rock Festival Edition släpptes på Systembolaget i en begränsad upplaga inför årets festival och blev snabbt en uppskattad produkt som sålde slut på några veckor. Nu lanserar Sweden Rock ett premiumvin, passande nog döpt till Sweden Rock Premium Edition.
Sweden Rock Premium Edition är ett rött, fylligt Merlotvin från södra Frankrike. Vinet tappas i en begränsad upplaga och ingår i Systembolagets beställningssortiment.

- Band som Motörhead, Kiss och AC/DC har lanserat egna viner och vi på Sweden Rock Festival tycker att det är extra roligt att vi, tillsammans med Åkesson Vin, var först ut på den svenska marknaden med lanseringen av ett svenskt rockvin i somras.
- Vi är glada att nu kunna lansera ett premiumvin som vi tror att våra besökare kommer att uppskatta i väntan på nästa års festival, säger Mark Frostenäs, marknadsansvarig på Sweden Rock Festival.


Lanseringsdag: 1 november


Alkoholhalt: 14 %


Systembolagets beställningssortiment


art.nr: 75362-01


www.systembolaget.se, e-beställning


Ursprung: Frankrike


Pris: 99 kr


I anslutning till vinlanseringen låter vi även våra besökare berätta vilka låtar som är bäst att avnjuta ett glas rött till. I Spotifylistan Sweden Rock Premium Edition kan alla användare lägga till och dela sina favoriter och börja ladda inför Sweden Rock Festival 2012, som äger rumt 6-7-8-9 juni i Sölvesborg."

/Niclas

Inga kommentarer: