lördag 20 september 2008

Led Zeppelin utan Robert Plant?

Ja om man skall tro det Aftonbladet skriver så har dom övriga i Led Zeppelin (Jimmy Page, John Paul Jones och Jason Bonham) tröttnat på att Robert Plant lägger all sin tid på sina egna projekt. Dom övriga tre har repeterat regelbundet i London inför en turné nästa år och har på repetitionerna använts sig av en amerikansk stand-in för Robert Plant. Nu är alltså inte bandet främmande att helt enkelt köra turnén utan Plant för en turné ska bara bli av. Nu har dom alltså ställt ett ultimatum till sångaren: Antingen är du med eller så tar vi in en ersättare.

Säga vad man vill, det är jävligt kul för alla oss som aldrig sett dessa legender live att majoriteten av bandet vill köra en turné men att köra utan Robert Plant? Nja, jag är skeptisk. Få band, om något, är så beroende av sin originalsångare för att magin och soundet skall infinna sig som Zeppelin.
Skall bli spännande och se vad Plant kontrar med, jag tror att han i sista ändan kommer att hoppa på tåget och hänga med på turnén. Allt annat vore otänkbart om du frågar mig.

Aftonbladets nyhet om Led Zeppelin hittar ni
HÄR:

/Ulf Classon

Inga kommentarer: