tisdag 12 augusti 2008

Välkommen!!!

Välkommen till Metal Shrines nya blogg! Denna blogg skall ses som ett komplement till huvudsidan som ni hittar på metalshrine.se. Här kommer ni att kunna hitta dom största och viktigaste nyheterna samt kommentarer till dessa, tips på skivor som ni bör kolla upp, gamla som nya, nya heta MySpace-band samt kanske ett och annat vasst och syrligt kåseri. Vem vet? Här på Metal Shrine Bloggen kan allt hända och vi hoppas ni vill hänga med på resan!
Låt oss dock ge er en lite mer genomgånde beskrivning av det ni kommer att finna på bloggen kommer här:

Nyheter: Dom mest intressant nyheterna (möjligtvis inte dom viktigaste och största) kommer att berättas här så fort det går och kommer att kommenteras på ett mer personligt plan av oss här på Metal Shrine. Nyheterna kommer att dyka upp lite då och då under veckorna så gör det till din dagliga rutin att kolla in denna bloggen. I övrigt så rekommenderar vi blabbermouth.net för dagliga uppdateringar av nyheter i mängder.

Skivtips: Ibland känner man att det finns en viss speciell skiva som man älskar över allt annat men ingen annan tycks veta om att den existerar, ja då kommer vi naturligtvis att tipsa er om att den finns där ute och är värd att införskaffa. Det kommer inte bli några djupare recensioner av skivorna här på bloggen utan mer en kärleksförklaring och en uppmaning att lyssna på skivan. Skivtipsen kommer att dyka upp lite då och då så höll ögonen på bloggen för att inte missa något. För mer ingående recensioner så rekommenderar vi huvudsidan på metalshrine.se naturligtvis.

MySpace-Tips: Det finns mängder av osignade och fullständigt lysande band där ute och MySpace.com är musikgudens gåva till oss som ständigt letar efter nya heta akter att dyrka. Tyvärr är det fullständigt möjligt att hitta alla band med potential på MySpace så vi skall göra vad vi kan för att hjälpa er att sålla i demodjungeln. Detta kommer ske förhoppningsvis en gång i veckan så än en gång: Höll ögonen på bloggen för att inte missa nått.

Pre-Reports: Vi hårdrockare gillar väl alla festivaler eller hur? Men ibland så skall man besöka en festival för första gången och är så klart nyfiken på hur det är på just den festivalen. Låt då våra rutinerade festivalbesökare i redaktionen ge er en liten förrapport till dom festivalerna vi själva skall besöka där vi spånar lite om själva festivalen, varför vi åker dit och vilka band vi själva funderar på att bevittna. Recensionerna på festivalerna hittar ni naturligtvis sen på huvudsidan metalshrine.se.

Krönikor/kåserier: Längre krönikor hittar ni på huvudsidan men ibland kanske man känner för att bara skriva av sig lite, kasta lite skit, hata lite, älska lite...ja ni fattar grejen. Här på bloggen kan ni hitta det mesta och vi hoppas att ni skall finnas det roande.

Det kommer säkert tillkomma fler "kategorier" i framtiden men som sagt, ni fattar nog grejen nu med vad denna bloggen är tillför: Att vara ett komplement till metalshrine.se.

Just nu är byggnaden av denna blogg i full gång som ni kanske märker men så snart det är klart så hoppas jag ni skall finna den roande.
Jag som kommer att hålla i skötseln och uppdateringarna på bloggen heter Uffe och vill ni kontakta mig eller dom som sköter huvudsidan så har ni mailadressen här:
metalshrine@hotmail.com

/Ulf Classon

Inga kommentarer: