torsdag 27 juni 2013

Judas Priests "Epitaph" på bio!


Den 16:e november smäller det på Bio Rio i Stockholm .

"Den storslagna avslutningskonserten från Judas Priests sista världsturné "Epitaph" visas nu på bio Legenderna Judas Priest har påverkat generationer av heavy metal-musiker och fans. Nu firar de 40 år som skivartister med en biografupplevelse – konserten Epitaph. Detta är en unik chans att uppleva "ett av de viktigaste och mest inflytelserika metal-banden i rockhistorien" (tidningen Kerrang!), vid detta historiska gig. 

Konserten är inspelad i HD-kvalitet och 5.1 surroundljud och filmad på Hammersmith Apollo London i maj 2012. Vi får se 23 klassiska låtar från alla 14 Judas Priest-album – från 1974 till 2008. 
Bandets egen kommentar: "Epitaph-turnén fick sin spännande avslutning på klassiska Hammersmith Odeon (numera känd som the Apollo) i London. Vi vet att heavy metal-fans världen runt känner igen lokalen, och för oss som brittiskt band var det en självklar arena för att göra en filmad konsert i. Ett stort tack som alltid till vår alla er i vår metalfan-familj – så kör igång er headbanging ännu en gång, och vråla tillsammans – The Priest is back!" 
Judas Priest består i denna uppsättning av sångaren Rob Halford, gitarristerna Glenn Tipton och Richie Faulkner, basisten Ian Hill och trummisen Scott Travis."

/Niclas

Inga kommentarer: