söndag 9 september 2012

AC/DC-partaj i Sthlm!



















Saxat från ACDCMachine.com:

"Den 3 november arrangeras Acdcmachines årliga AC/DC evenemang i Stockholm på H62, Hornsgatan. Att datumet sammanfaller med ”halloween”-firandet är ett lyckligt sammanträffande. Evenemanget anordnas för att bjuda in medlemmar och läsare av websidan Acdcmachine.com, Facebooksida samt andra gäster till en festkväll med AC/DC-guldkant.
Under kvällens lopp kommer spanska bandet '77 spela. Deras senaste album ”High Decibels” spelades in i Stockholm med Nicke Andersson (Imperial State Electric, Hellacopters, Entombed) som producent. De spelar under hösten förband till det svenska hårdrocksbandet Bullet på en omfattande europaturné. Förband till '77 blir Jetbone.
Som om det vore nog? Dessutom kommer några av Sveriges främsta samlare ställa ut delar av sina samlingar: sällsynta skivor, bilder, konsertaffischer, turnétröjor, udda minnessaker, personliga föremål relaterade till bandet och mycket mer. En entréavgift kommer att tas ut för att täcka grundläggande kostnader.
Alla biljetter säljs i samarbete med den ledande biljettjänsten i Sverige, Eventim. Biljetterna börjar säljas den 10 september 2012 och kan köpas HÄR."

/Niclas

Inga kommentarer: