torsdag 6 september 2012

Sweden Rock Magazine byter distributör.Nu kan du köpa SRM var som helst. Nja, kanske inte riktigt, men dock på fler ställen än tidigare.

Saxat från Dagens Media.se:


"First Publishing Group tar över utgivningen av Sweden Rock Magazine. Det innebär att tidningen byter distributör från Interpress till Tidsam. Därmed kommer Sweden Rock Magazine att säljas på nästan 67 procent fler försäljningsställen.
– För att tala i rocktermer så blir det 66,6 procent fler försäljningsställen. Det här är jättekul och känns som ett naturligt nästa steg i utvecklingen av tidningen, säger Sweden Rock Magazines ansvarige utgivare Thomas Väänänen.
Tidningen hade enligt senaste TS en upplaga på 11 300 exemplar. Nu kan man räkna med ökad upplaga. Den första utgåvan via Tidsam släpps 25 september.
– Vi måste självklart trycka fler tidningar, men vi vet ännu inte om vi kommer att sälja fler. Men det räknar vi naturligtvis med. Thomas Väänänen vill inte svara på hur avtalet med First Publishing Group ser ut.
– Vi har inlett ett samarbete. Vi tycker att de är ett intressant förlag och de tyckte att vi var en intressant titel. Sweden Rock Magazine ska behålla sin existerande säljorganisation och även sitta kvar i sina egna lokaler. "

Min långa intervju med chefredaktören Martin Carlsson dyker upp inom kort. Stay tuned!

/Niclas

Inga kommentarer: